Find job

hotel mykali samos Betingelser og privatlivspolitik

kommentatorer på sport 6 it-jobbank er en del af livet for mange, der vil finde eller blive fundet til et nyt job, og du kan bruge vores tjenester på en række forskellige måder. I forbindelse med din brug af it-jobbank-tjenester indsamler og behandler vi – som dataansvarlig – en række personoplysninger om dig.

gaffa prisen 2015 Det er derfor vigtigt for os, at du tager dig tid til at læse denne politik, hvor vi informerer dig om vores håndtering af dine personoplysninger. Privatlivspolitikken beskriver, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvem vi eventuelt videregiver personoplysningerne til.

tage husted holgersen Når du bruger it-jobbanks tjenester, får du en personlig brugerprofil, som danner udgangspunkt for alle de tjenester, du kan få gennem It-jobbank. Du er derfor ikke anonym over for os – vi skal jo kunne hjælpe dig med at bruge tjenesterne – men du kan være anonym over for virksomhederne, hvis du ønsker det.

breed of chickens Data og behandling af personoplysninger er en del af vores DNA, og vi har altid passet godt på den type oplysninger. Vi forstår, hvor vigtigt det kan være at forblive anonym indtil selve opsigelsen/jobskiftet. Du kan derfor have tillid til, at vi behandler dine oplysninger på en sikker, fortrolig og for dig gennemsigtig måde.

harald nielsen rudi

Den dataansvarlige

halloween græskar skabeloner Den dataansvarlige er:

ny genbrugsbutik horsens it-jobbank

læge stefan andersen Islands Brygge 57

hævet lymfekirtel i lysken 2300 København

3 5 diskette Danmark

sydney opera house australia E-mail: whiteleys shopping centre [email protected]

buddakan new york CVR: 26533880

jakob oftebro kæreste Indsamlingen af oplysninger på it-jobbank sker inden for rammerne af den gældende lovgivning.

medicinsk kompendium lommebog

Når du opretter en brugerprofil på it-jobbank

benito mussolini dansk Når du opretter en brugerprofil, eller får én oprettet automatisk i forbindelse med tilmeldingen til en af vores tjenester, gemmer vi din e-mailadresse, og hvis du har indtastet det, dine kontaktoplysninger som navn og adresse. Du kan tilføje flere informationer, se job du har gemt, tilpasse din(e) Jobagent(er), se/abonnere på nyhedsbreve og meget mere.

jeg elsker facebook Formålet med registreringen er naturligvis, at it-jobbank kan tilbyde dig tjenester, der er så relevante for dig som muligt, og da din brugerprofil er udgangspunktet for alle dine tjenester hos os, er det en god idé at holde den opdateret.

hc andersen klokken analyse De rettelser/opdateringer, du tilføjer din brugerprofil (fx en ny e-mailadresse), slår igennem på andre tjenester, (fx hvis du har et CV hos os), så du behøver kun at rette det ét sted.

vand til dyr

Sletning af brugerprofil

egen vinding og datter Når du selv ønsker at slette din brugerprofil, vil din brugerprofil blive markeret til sletning i 3 måneder. Derefter slettes den endeligt. Årsagen til dette er for at minimere risikoen for fejlregistrerede sletninger. Vær opmærksomhed på, at hvis du sletter din brugerprofil, betyder det, at du også sletter alle øvrige tjenester som CV, Jobagent(er) mv.

x factor vinder usa

Sådan retter/sletter du din brugerprofil

statistikker for karakterer Du kan til enhver tid slette dine oplysninger ved at logge ind på it-jobbank.dk/din-side ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode. Derefter opbevarer vi kun de personoplysninger, som vi måtte være forpligtet til efter gældende lovgivning.

flot kjole til bryllup

Når du opretter et CV på it-jobbank

chain gang carre Når du indtaster et CV i vores CV-database, vil CV'et og dine oplysninger blive registreret og opbevaret. Formålet med registreringen er naturligvis, at virksomheder, der er interesseret i din arbejdskraft, vil kunne kontakte dig gennem it-jobbanks CV-database.

minas tirith minecraft Hvis du ikke logger på din brugerprofil eller opdaterer dit CV i 6 måneder, anses du som værende inaktiv, og dit CV vil blive taget offline. Dette gør vi for at sikre så aktuelle CV'er som muligt hos it-jobbank. Inden dit CV udløber, sender vi dig en påmindelse, så du kan nå at opdatere dit CV eller forlænge løbetiden.

hvad betyder flamboyant

Dit CV er anonymt

gopro hero 4 pricerunner Dit CV vises på anonym form, som ikke indeholder dine private data som navn, adresse m.m. Din baggrund er anonymiseret, og et eventuelt vedhæftet dokument er ikke tilgængeligt. Men virksomhederne kan læse og søge i dine relevante, kvalifikationsmæssige oplysninger, så de kan afgøre, om du er interessant for dem.

christian louboutin men Personlige oplysninger, der potentielt kan identificere dig (e-mailadresse, navn, adresse, telefonnummer og foto), er således som udgangspunkt ikke synlige for virksomhederne.

saudi arabiens flag Du skal derfor være opmærksom på, at du ikke skriver oplysninger, der kan identificere dig i andre felter end de dertil angivne. Overfor it-jobbank vil du dog aldrig være anonym, men vi afslører ikke din identitet over for virksomhederne.

dadler med bacon opskrift

Når en virksomhed vil i kontakt med et anonymt CV

tilbehør til kyllinglår Hvis virksomheden ønsker at komme i kontakt med dig via dit anonyme CV, så vil du få en meddelelse herom via it-jobbank. Hvis du er interesseret, kan du selv vælge at indlede en dialog, og derved frigive din identitet og give virksomheden adgang til at se dine personlige data på dit CV.

no arms no legs no worries Hvis du ikke er interesseret i henvendelsen, kan du afslå kontakten og forblive anonym. it-jobbank afslører ikke din identitet over for virksomhederne. Du er således aldrig anonym over for it-jobbank, men du kan vælge at være det over for virksomheder, der ser dit CV. Det er alene dig, der kan frigive din identitet.

beach house mallorca Indleder du dialog med en virksomhed, får virksomheden adgang til din private data og bliver selvstændig dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger, og it-jobbank er ikke længere ansvarlig for den pågældende virksomheds selvstændige behandling af dine personoplysninger.

jack purcell signature

Offline CV

alene hjemme 5 Hvis du ikke besøger it-jobbank i 6 måneder (det vil sige søger efter stillingsannoncer, logger på din brugerprofil eller anden interaktion), anses du som værende inaktiv, og dit CV vil blive taget offline. Dette gør vi for at sikre så aktuelle CV'er som muligt hos it-jobbank. Inden dit CV tages offline, sender vi dig en påmindelse, så du kan vælge at opdatere eller sætte det online igen.

jp nyheder dk

Sådan retter/sletter du dit CV

rødvinsfarve knopper på kroppen Du kan til enhver tid rette eller slette dit CV ved at logge ind på it-jobbank.dk/din-side ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode.

numero 74 tilbud Hvis du ønsker at slette alle de registrerede oplysninger, skal du slette hele din brugerprofil og ikke kun CV'et. Derefter opbevarer vi kun de personoplysninger, som vi måtte være forpligtet til efter gældende lovgivning.

quiltet jakke str 46

it-jobbank sletter dit CV efter 5 års inaktivitet

george orwell shooting an elephant Logger du ikke på din brugerprofil, eller opdaterer du ikke dit CV i 6 måneder, sættes dit CV offline. Når dit CV har været offline i 5 år - det vil sige, når du i 5 år ikke har opdateret dit CV - betragter vi det som forældet, og vi sender dig en notifikation, så du kan aktivere eller opdatere dit CV. Reagerer du ikke på denne notifikation, sletter vi dit CV.

ministeriet for børn undervisning og ligestilling

Registreringer og noter i CV-databasen

shiri by life unexpected it-jobbank registrerer, hvilke arbejdsgivere og rekrutteringsfirmaer der læser og kontakter hvilke CV'er, samt alle mails der sendes gennem systemet. CV-databasen indeholder endvidere en facilitet, hvor rekrutteringsfirmaer og vikarbureauer har mulighed for at skrive kommentarer og noter til CV'erne til egen, intern brug.

msp rare vip pigtails

Ulovligheder i et CV

gunnar nielsen szarowicz Vi forbeholder os retten til at ændre i dine indtastede oplysninger i tilfælde af, vi bliver opmærksomme på, at dit CV indeholder ulovlige eller ukorrekte oplysninger. Dette vil dog ikke forekomme normalt, og vi vil meddele dig sådanne ændringer.

dykkermaske kinugawa model

Når du ansøger et job via it-jobbanks online ansøgningssystem

læs guitar akorder

Når du vil sende din ansøgning

knude i brystet børn Hvis du ansøger en stilling via vores system til at ansøge stillinger, bliver du bedt om at starte ansøgningsprocessen med at indtaste dit navn og din e-mailadresse.

afblegning af tænder Har du allerede en profil hos it-jobbank, kan vi benytte dine oplysninger derfra, så du kan med fordel logge på med dit brugernavn og din adgangskode.

korra and asami Hvis du ikke allerede har en brugerprofil hos It-jobbank, opretter vi en til dig - og den skal du bekræfte via et link i en e-mail, inden du kan færdiggøre din ansøgningsproces.

hvilket ris bruer man til sushi

Hvem kan se dine ansøgningsoplysninger?

die herren torvehallerne Personlige oplysninger i din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og benyttes udelukkende af den/de personer, som deltager i rekrutteringsprocessen. Det er således kun it-jobbank og den virksomhed, der søger en medarbejder, der har adgang til dine oplysninger i forbindelse med din online ansøgning samt CV.

haribo slik regnorme Du bør ikke afgive følsomme personoplysninger (race, seksualitet, eventuelle straffe/domme), medmindre det er relevant for jobprofilen eller direkte adspørges.

poul m frisør

Sådan behandler vi dine data fra ansøgningen

hansens have frederiksberg Når du ansøger online, indsamler it-jobbank de personoplysninger, som du har indtastet i ansøgningsformularen, samt de dokumenter du har vedhæftet. Vi gemmer også historik over, hvilke job du har søgt. Oplysninger om køn og fødselsdato anvendes alene til statistiske formål.

rasmus bjerg kone Formålet med at indsamle personoplysninger er for, at it-jobbank kan behandle, vurdere og kontakte dig, hvis du er kvalificeret til nuværende eller kommende ledige stillinger.

pige spil gratis

At blive kontaktet om et andet, ledigt job

hizli kilo verme it-jobbank har mulighed for at kontakte dig på et senere tidspunkt, hvis vi vurderer, at din profil og kvalifikationer passer til andre ledige stillinger. Du bliver i givet fald kontaktet via e-mail eller telefon og præsenteret for den ledige stilling, som du til enhver tid kan afslå uden, at det påvirker dine muligheder for at blive ansat i andre stillinger.

skat log ind

Sådan retter/sletter du din ansøgning

musik sang pipip Hvis du vil redigere eller fjerne noget, kan du når som helst gå ind i på it-jobbank.dk/din-side ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode. Bemærk, at ændringer eller sletning af data under en allerede iværksat rekrutteringsproces, og i et vist tidsrum efter afslutning af processen, muligvis ikke er tilladt af retlige årsager. I dette tilfælde vil vi efter anmodning informere dig om, hvornår dine data kan slettes eller ændres.

karen lorenzen københavn

Sådan sletter vi

nicki pedersen mascha De dokumenter, du har uploadet i vores system til online ansøgninger, såsom CV, ansøgning, anbefaling m.v., slettes 12 måneder efter afslutning af rekrutteringsprocessen. Er det en rekruttering, der hører under svensk lovgivning, så gemmer vi ansøgningsdokumenterne i 2 år i henhold til klageretten i den svenske diskriminationslov.

valles ninja far baby fur jacket

Når du opretter en eller flere Jobagenter

pizza express kalundborg Når du vælger at oprette en eller flere Jobagenter, accepterer du, at it-jobbank som dataansvarlig behandler dine personoplysninger som e-mailadresse og valgte præferencer, da vi ellers ikke kan sende dig dugfriske jobannoncer direkte i indbakken hver morgen.

lygter til hunde Hvis du i 6 måneder ikke klikker på en annonce i Jobagenten, anses den som værende inaktiv, og Jobagenten vil blive slettet. Dette gør vi for ikke at optræde som spam i din indbakke. Inden din(e) Jobagent(er) udløber, sender vi dig en påmindelse, så du kan nå at forlænge løbetiden.

ledegigt i fingrene billder af solsytemet

Sådan retter/sletter du din(e) Jobagent(er)

lisa ekdahl koncert Du kan til enhver tid rette, tilpasse eller slette Jobagenter ved at logge ind på it-jobbank.dk/din-side ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode og vælge ’Dine Jobagenter’ og indføre dine ændringer.

pris omregistrering campingvogn kort græske øer

Sådan sletter vi

seasons of love rent Når du selv ønsker at slette en eller flere Jobagenter, vil dine ønskede sletninger blive markeret til sletning i 3 måneder. Derefter slettes de endeligt. Årsagen til dette er for at minimere risikoen for fejlregistrerede sletninger.

hjem for sælsomme børn Hvis du i 6 måneder ikke klikker på en annonce i Jobagenten, anses den som værende inaktiv, og Jobagenten vil blive slettet. Dette gør vi for ikke at optræde som spam i din indbakke. Inden din(e) Jobagent(er) udløber, sender vi dig en påmindelse, så du kan nå at forlænge løbetiden.

drakan fra skammerens datter

Generelt om personoplysninger

doutzen kroes husband

Hvilke personoplysninger behandler it-jobbank?

sparebøsse i sølv it-jobbank indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for den/de tjenester, du vælger at bruge. Vi indsamler følgende almindelige personoplysninger: e-mailadresse, navn samt - hvis du har oplyst det - adresse, telefon, fødselsdato og køn.

far til fire onkel anders Derudover behandler vi: login-oplysninger til din brugerprofil, oplysninger om, hvilke jobannoncer du bliver vist, cookies, IP-adresse mv.

ældre ord for underholdsbidrag alonso crash 2016

Følsomme oplysninger

klokkeren fra notredame film Du må ikke indtaste eller uploade følsomme personoplysninger, som eksempelvis vedrører religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuel orientering eller helbredsoplysninger på it-jobbank. Den slags oplysninger har vi nemlig ikke lov til at registrere, og hvis vi bliver bekendt med at de findes, så vil vi fjerne dem.

55 grader nord bussen kirstine sloth blog

Hvor gemmes dine oplysninger?

dronning margrethes hofdamer Når it-jobbank er dataansvarlig for dine personoplysninger, gemmes oplysningerne i it-jobbanks systemer, som udbydes af Jobindex A/S, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg, Danmark. Serverne står i et af Itadels datacentre i Danmark.

cavalleria toscana ridebukser jr Når andre virksomheder er selvstændigt dataansvarlige for dine personoplysninger, fx ved virksomhedens brug af CV-database eller online ansøgninger, opbevares personoplysningerne i overensstemmelse med den enkelte virksomheds persondatapolitik.

muddy hights 2 hysterisk 2 årig

Videregivelse af oplysninger

britiske kongehus valgsprog it-jobbank videregiver i visse tilfælde de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan blive videregivet til: (i) virksomheder, som benytter vores tjenester; herunder CV-database, online ansøgninger til rekruttering, eller (ii) leverandører, vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed (f.eks. leverandører af tjenester, teknisk support, leverancetjenester og finansielle institutioner), eller (iii) i forbindelse med salg, opgaver eller anden overførsel af indholdet på hjemmesiden, eller (iv) hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

rådene fisk bolsjer Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, og i forbindelse med brug af vores produkter eller lignende services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger.

rocco piazza vlogs assassins creed syndicate elgiganten

Dine rettigheder

sous vide kogebøger Når vi behandler dine oplysninger, har du en række rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på crystal meth before after [email protected].

  • Du har ret til at se (få indsigt i) de oplysninger, som vi behandler om dig.
  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Du har ret til at få slettet oplysninger om dig. Er der lovkrav som forpligter os til at bevare oplysningerne i et vist tidsrum, kan sletning først ske efter udløb af denne periode.
  • Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset og til at modsætte dig behandlingen.
  • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger til en anden dataansvarlig.

goodbye my lover Har du har spørgsmål til dine rettigheder, herunder til udøvelsen af disse eller til denne privatlivspolitik, så kontakt venligst it-jobbanks databeskyttelsesrådgiver Mette Egeberg på styrelsen for patiensikkerhed [email protected].

hvad koster cirkus summarum Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på pejs mellem rum www.datatilsynet.dk.

islandsk strik børn Du kan altid se og rette dine oplysninger ved at logge ind på it-jobbank.dk/din-side ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode og vælge de relevante menupunkter. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte it-jobbank via saltimbocca i ovn [email protected].

louis vuitton made in

Sletning af dine oplysninger samt slettefrister

johnny logan you raise me up

Generelt om sletning

film all inclusive Du kan til enhver tid slette dine oplysninger ved at logge ind og vælge den relevante funktion. Vi behandler dine personoplysninger i vores system, så længe vi har et konkret, sagligt formål med dette, og dine oplysninger ligger i vores system, til du selv sletter dem, eller til slettefrister definerer, at oplysningerne slettes.

mr steal your kill Hvis du ønsker, at vi sletter alle de registrerede oplysninger om dig, bedes du kontakte os skriftligt på voice changer for csgo [email protected].

alice risum lau

Slettefrist ved sletning af brugerprofil

www babysam danmark Når du selv ønsker at slette din brugerprofil, vil din brugerprofil blive markeret til sletning i 3 måneder. Derefter slettes den endeligt. Årsagen til dette er for at minimere risikoen for fejlregistrerede sletninger.

den lange oddset program

Slettefrist ved dit CV i CV-databasen

verdens bedste dj app For dit CV gælder 5 år fra din sidste opdatering af det. Det vil sige, når du i 5 år ikke har opdateret dit CV, sender vi dig en notifikation, så du kan aktivere eller opdatere dit CV. Reagerer du ikke på denne notifikation, sletter vi dit CV.

udgravninger i egypten

Slettefrist ved online ansøgninger

sessa marine key largo 18 De dokumenter, du har uploadet i vores system til online ansøgninger, såsom CV, ansøgning, anbefaling m.v. slettes 12 måneder efter afslutning af rekrutteringsprocessen. Er det en rekruttering, der hører under svensk lovgivning, så gemmer vi ansøgningsdokumenterne i 2 år i henhold til klageretten i den svenske diskriminationslov.

hør bedre gartnerivej holstebro Din e-mailadresse og navn vil forblive registreret i systemet, såfremt der er behov for at kontakte dig på senere tidspunkt.

ferguson 31 benzin

Slettefrist ved Jobagent (er)

juletraditioner i australien Når du selv ønsker at slette en it-jobbank Jobagent, vil dine ønskede sletninger blive markeret til sletning i 3 måneder. Derefter slettes de endeligt. Årsagen til dette er for at minimere risikoen for fejlregistrerede sletninger.

præsidentvalg i usa 2008

Statistik

pasticceria massimo giardini naxos sicilien Der indsamles anonymiserede data om din brug af it-jobbanks tjenester. Dette sker udelukkende til statistiske formål og for at forbedre vores service. Disse anonymiserede data kan ikke henføres til dig.

bo bedre sommerhus i skagen

Cookies

supermayn i lommen lyrics Når du besøger vores hjemmeside, kan vi og tredjeparter sætte cookies på dit terminaludstyr. Brug af cookies kan medføre behandling af dine personoplysninger. Læs mere i vores bellenden ker range Cookiepolitik. .

jens mulvad biler

Analyser

busrejser til bornholm Vi anvender spørgeskemasystemet SurveyXact til vores analyser. Deltager du i en analyse, deles din e-mailadresse med SurveyXact, dvs. den lagres i SurveyXact-systemet. E-mailadressen vil ikke blive brugt til andre formål, og data behandles fortroligt og i overensstemmelse med persondataloven.

billy melrose place

Datasikkerhed

lars løkke bilagssag Du kan have fuld tillid til, at vi beskytter dine personoplysninger. Vores mål er at tilbyde dig som bruger en tjeneste, der er sikker og uden risiko. Vi gør vores yderste for at bevare en stringent og høj grad af datasikkerhed.

hvornår blev biblen skrevet Vi anvender forskellige metoder, såsom kryptering (SSL), firewalls, software som registrerer illegal indtrængen i systemet samt manuelle sikkerhedsprocedurer, der medvirker til at beskytte dine personlige oplysningers nøjagtighed og sikkerhed samt til at forhindre ikke-autoriseret adgang eller forkert brug af tredjepart.

brugt kontorinventar århus

Ansvarsfraskrivelse

frisure langt hår Vi forbeholder os ret til at fjerne dine oplysninger i tilfælde af misbrug eller brug til uvedkommende og/eller kriminelle formål.

cykel handler hadsund

Kontakt og hjælp

frigør plads på harddisk Har du spørgsmål til vores tjenester eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Skriv til holde i hånden [email protected] eller kontakt os på telefon 70 22 93 00

noble maiden fair brave lyrics Du kan se den tidligere version af disse betingelser billeder at kate

logger lite download Cookies på it-jobbank

gary hume artist Vi bruger cookies til statistik og til at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Der sættes cookies fra it-jobbank og fra vores samarbejdspartnere. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere sucre en poudre om vores brug af cookies, herunder hvordan du fravælger brugen af cookies.

filmen den danske pige